Sportsztoríz

6 futballista, aki valójában nem is annyira szerette a focit. - Meglepő nevek!

2016. szeptember 11. 10:45 - sportsztoriz

BENOIT ASSOU-EKOTTO

A kameruni játékos játszott korábban a Tottenham és a Queens Park Rangers csapataiban, jelenleg a Saint-Étienne -ben rúgja a bőrt. Nem restellte bevallani, hogy nem szeret beszélgetni a fociról, sőt nézni sem szereti. Szabadidejét inkább barátaival és hip-hop zenék hallgatásával tölti. Játékosként is szigorúan üzlet számára a labdarúgás.

assou_ekotto.jpg

 

BOBBY ZAMORA

Az angol válogatottban is megfordult játékos több Premier Legue csapatnál is letette a névjegyét (Tottenham, West Ham, Fulham, Queens Park Rangers), jelenleg pedig a Brighton & Hove Albion Fc-ben keresi a kenyérre valót. Valószínűleg ez tényleg csak ennyit jelent a számára, mert saját bevallása szerint nem egy nagy focirajongó.

bobby_zamora.jpg

 

STEPHEN IRELAND

A középpályás szintén megfordult több ismert angol csapatban (Manchester City, Aston Villa, Newcastle), jelenleg pedig a Stoke City-ben játszik. Hat alkalommal az ír válogatott mezét is magára ölthette.
Egyszer azt nyilatkozta, hogy a foci egy szar és nem is igazán érti miért játszik. Nekem azért lenne egy tippem…

stephen_ireland.jpg

 

DAVID BATTY

Az ember azt hinné, hogy egy olyan játékos, aki 438 alkalommal lép pályára klubcsapataiban (nem is akármilyen szinten) és emellett még 42-szeres válogatottnak mondhatja magát, bolondul a játékért. Nos, mint a fenti példa mutatja, ez nincs feltétlenül így. Szerinte a válogatott unalmas és nem is bír végignézni egy focimeccset.

david_batty.jpg

 

CHRISTIAN VIERI

Vieri volt a világ legdrágább labdarúgója is, amikor 1999-ben a Lazio-ból az Inter-be igazolt, ami nem is volt túlzottan nagy meglepetés, hiszen a korszak egyik legjobb támadójaként tartották számon. Pont ezért sokkolta a futballszerető közönséget, hogy valójában nem a foci, hanem a krikett az első számú szenvedélye. Nem csak követte ezt a sportágat, játszott is, és amikor jobban ment neki bevallottan arról álmodozott, hogy ő lesz a következő Allan Border.

christian_vieri.jpg

 

GABRIEL BATISTUTA

Számomra a leginkább meglepő név, alig hiszem el. Batistuta életrajzi könyvét jegyző Alessandro Rialti a következőket nyilatkozta egy interjúban: “Ő egy borzasztóan érzékeny és intelligens ember. Igazi profi, de nem igazán szereti a focit. Amikor a könyvet készítettük öt napon át mesélt nekem a családjáról és hogy milyen volt az életük Argentínában. Amikor viszont a focira terelődött a szó csak ennyit mondott: Ott vannak a statisztikák, nézz utána.”

gabriel_batistuta.jpg

 

 

Ha te viszont szereted a focit, akkor ézd meg hol van a közeledben olyan sportegyesület, ahol kipróbálhatod ezt a remek sportot! Labdarúgó sportegyesületek >>

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sportsztoriz.blog.hu/api/trackback/id/tr7711694245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

frankyf*ckin4fingers 2016.09.12. 12:27:27

a magyarok közül én futács márkóról tudok ilyesmit.

RTB 2016.09.12. 13:19:05

@frankyf*ckin4fingers: igen, róla én is ezt hallottam. Azt még tudja, hogy ki az a Messi és C Ronaldó de aztán ennyi.

Eastbay1 2016.09.13. 00:02:37

A Celticnek volt az az antiszociális polák kapusa, ő nyilatkozott még ilyeneket.
De pl én emlékszem valami rádióműsorra a '90-es évekből, ahol a Dopemant kérdezgették valami közelgő Gangxta koncertről, neki meg halvány fingja nem volt olyanokról hogy pl az adott hétvégén hol lépnek fel☺️
Közben eszembe jutott: Boruc.

mickeyknox 2017.01.10. 11:46:22

A mostani, aktuális sztárok közül Icardi ilyen.
süti beállítások módosítása