Sportsztoríz

5 sport bár a nagyvilágból, ami mellett nem sétál csak úgy el az ember

2017. február 06. 21:29 - sportsztoriz

Meccset nézni természetesen a helyszínen a legjobb, ám ha ez valamiért mégsem jönne össze, akkor nincs jobb egy jó kis sport pub-nál. Mutatunk most ötöt, amit legszívesebben azonnal kipróbálnánk.

Flames Central - Calgary, Kanada

A zord kanadai télben egy pillanat alatt melegíti fel a sportra éhes albertai lelkeket a Calgary-ban található Flames Central. Talán sértés is bárnak titulálni, hiszen már-már színház ez a hely és nem csak átvitt értelemben, hiszen a Flames Central egy régi színház épületében kapott helyet. Szinte már alap, hogy a falakat Flames játékosok aláírt fotói és felszerelései borítják.

219 8 Ave SW, Calgary
https://www.facebook.com/palacetheatreyyc/

 

The Hockey Pub - Brassó, Erdély

Kutakodásom elején nem gondoltam volna, hogy az egyik leghangulatosabb helyre éppen Brassóban lelek rá. A jégkorongra specializálódott pincehelységben szép kis gyűjteményt hoztak össze a tulajdonosok. Mezek, ütők, képek díszitik a nagyon ízlésesen kialakított pub falait. Az innivalók széles választéka mellett állítólag az ételkínálat is kiváló.

Strada Nicolae Bălcescu 12, Brașov
https://www.facebook.com/TheHockeyPubBrasov/

 

KHL Sports Bar - Riga, Lettország

A KHL-nek (és persze a Dinamo Rigának) szentelt helyre belépve rögtön egy KHL mezekkel végigfuttatott folyosón találjuk magunkat, ám ez csak a kezdet. A bár legkirályabb része a hírességek fala, ahol aktuális és korábbi sztárok aláírt mezei vannak kiállítva. A rengeteg ereklye, mezek és a hokikaput formázó ülőhelyek mellett több, mint 300 ütő és 2000 pakk teremti meg a hamisítatlan jégkorong hangulatot.

Elizabetes 55 Street, Toen Centre, Riga, LV-1010
https://www.facebook.com/pages/KHL-Sports-Bar/175830099191437

 

Real Sports Bar and Grill - Toronto, Kanada

Itt aztán nem kell attól félned, hogy pont eléd ül egy kosaras, aki kitakarja a képernyőt. A majdnem 12 méteres kivetítő mellett még számos tv-én lehet követni az eseményeket miközben az ember a sörkínálatot teszteli valami finom harapnivaló mellett. Mindkettőből van választék dögivel.
Ha valaki még ezzel sem érné be, foglalhat helyet az igen kellemes VIP részbe is.

15 York St, Toronto
https://www.facebook.com/RealSportsCanada/

 

Futballarium - Barcelona, Spanyolország

Magyarországon található hely ugyan nincs a listában, de ez a magyarok által üzemeltetett étterem mindenképpen ide kívánkozik. A Nou Camp -tól 200 méterre fekvő étteremben Kubala, Czibor és Kocsis és az aranycsapat portréjában gyönyörködve, illetve megannyi mezzel és sállal körülvéve lehet kipróbálni magyar, katalán és spanyol ételeket.
A finomságok mellé kérhetsz még meccsjegyet és idegenveztést is a vendéglátóktól. Kell ennél több?

Barcelona, Carrer de Benavent 7.
https://www.facebook.com/futballariumbarcelona/

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sportsztoriz.blog.hu/api/trackback/id/tr3912189374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Péter Büki Beke Erika 2017.03.02. 13:11:46

Tisztelt szerkesztőség!
A Futballárium Barcelona tulajdonosaiként szeretnénk megköszönni a megtiszteltetést és a figyelmet amelyet ezzel az írással kaptunk.
Mindenképpen csodálatos visszajelzés ez számunkra, akik szívünket- lelkünket adjuk, hogy minden hozzánk érkező vendég azt érezze ez az a hely ahová haza érkezett. Ahol a híres Magyar vendégszeretettel szolgálják ki, ami jár neki, mert megérdemli!
Köszönjük mindenkinek, aki kinyilvánította véleményét és ez által az előkelő második helyre kerülhettünk.
…mert jó itt (l)enni…

sportsztoriz 2017.03.03. 13:03:24

@Péter Büki Beke Erika:
Kedves Erika!
Enyém a megtiszteltetés, hogy megosztottátok a bejegyzést. :)
Remélhetőleg nem kell már sokat várni rá, hogy személyes élményeket is szerezzek a Futballáriumban. :)
süti beállítások módosítása