Sportsztoríz

Találjuk meg a nejlonszatyor mezes iraki mini Messit!

2016. január 19. 20:57 - sportsztoriz

A social média világát lehet szeretni vagy nem szeretni, valóban sokszor tud idegesítő és időrabló lenni, de az tagadhatatlan, hogy a közösség ereje olykor csodákra képes.

Az utóbbi napokban világszerte emberek ezrei osztják meg az alábbi képet abban a reményben, hogy kiderüljön ki lehet ez a kis srác kék-fehér nejlonszatyorból eszkábált Messi mezben.

A lenti kép először egy török blogon tűnt fel, azóta megállíthatatlanul terjed az interneten. A kampány célja, hogy találjuk meg a kisfiút és adjunk neki egy eredeti mezt.

szatyor_mez.JPG

Az ügyet felkarolta többek közt a 700 ezer követővel rendelkező @messi10stats Twitter oldal is, felhívásukat már majd 3 ezeren osztották tovább. Ők viszont nem álltak meg egy megosztásnál, Messi stábjával is felvették a kapcsolatot, akik szintén nagyon szeretnék megtalálni az iraki mini Messit.

twitter.JPG

A kisfiú kilétéről egyelőre sajnos nem sokat tudni. Annyit biztos csak, hogy a kép valahol a háború tépte iraki Dohuk tartományban készült.

Az igazi és a kis iraki Messi, két teljesen külön világban él, amelyek közt semmi átfedés vagy hasonlóság nem található a foci szeretetén kívül, mégis egy nyelvet beszélnek. A futball univerzális nyelvét.

Ha te is szeretnéd megnézni a kis barátunkat egy eredeti Messi mezben is, akkor segíts neki egy megosztással!

 

UPDATE: Megvan a kisfiú :)
http://index.hu/mindekozben/poszt/2016/01/27/messi_afgan_kisfiu_nejlonzacsko_mez/

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sportsztoriz.blog.hu/api/trackback/id/tr78286950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

exterminador 2016.01.20. 13:05:53

Hm, Dohuk elég messze van a frontvonaltól.

sportsztoriz 2016.01.20. 13:21:27

@exterminador: Kicsit utánanéztem, hogy nehogy hülyeség maradjon a posztban, de úgy látom sajnos azért kapják arrafelé is:
www.iraqinews.com/iraq-war/147179/
süti beállítások módosítása